dinsdag 5 april 2011

Truckraces in Elshout

Afgelopen zaterdag met Lars en Edje naar Elshout gereden. Daar vond op het Silver Dragon circuit van Arjan de E.E.T.R plaats. E.E.T.R staat voor Eerste Elshoutse Truck Race. We werden in het truckers cafe ontvangen met een kop koffie en broodje "truckersbal".


Daarna togen we met z'n vijfen, er was ook nog een vriend van Arjan, Peter genaamd, bij, naar het voormalige postkantoor achter Arjans huis, waar zijn circuit staat.

Nadat Edje een van de trucks had gerepareerd, begonnen Lars en ik aan de eerste heat. 10 minuten bleek echter te lang, zeker gezien het feit dat de groene truck geregeld ontspoorde. De volgende heats werden dan ook ingekort tot 5 minuten. Iedereen moest een keer met beide trucks rijden.






Na de pauze met broodjes en wat te drinken, was het tijd voor de tweede reeks heats, waarbij de indeling was gebaseerd op de uitslag van eerste reeks.
Uiteindelijk bleek Lars de meeste punten gescoord te hebben, gevolgd door Edje, Arjan, ikzelf en Peter. In navolging van Edje had Arjan ook voor een mooie oorkonde gezorgd.



Omdat de, met name de groene, trucks toch niet zo geweldig liepen heeft Arjan besloten dat dit tevens de L.E.T.R (Laatste Elshoutse Truck Race) is geweest en gaan de trucks als scenery dienen.

Na de races werd er nog wat geraced met verschillende wagens en hierbij sneuvelde geregeld het baanrecord.


Arjan, bedankt voor de gastvrijheid en de gezellig middag, en dit laatste geld uiteraard ook voor Edje, Lars en Peter.

2 opmerkingen:

  1. Leuk de foto's erbij moet die op mijn camera nog bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk stukje Paul, tja, foto's zijn natuurlijk heel belangrijk, ik heb alweer drie stukjes in m'n blog zonder foto's. Foei Edje toch, LOL. O en bedankt voor het rijden, Paul.

    BeantwoordenVerwijderen