zaterdag 7 januari 2012

Vooruitblik 2012

2012 belooft een druk jaar te worden, wat betreft het slotracen.
Naast de clubraces zijn er uiteraard weer de maandelijkse races bij Edje en Lars, waarvan de eerste vandaag al gepland is. Ook ligt het in de bedoeling om alle HvK slot-it races mee te doen, waarvan ook deze maand al de eerste is (21 januari). Verder staat deze maand (14 januari) een 6 uurs race met slot-it in Moers (Dld) gepland. Deze race zal gereden worden samen met Edje, Lars en Maurice als team ""Just for fun". Onder deze naam en aangevuld met Arjan, zal in mei ook deel worden genomen aan de 12 uurs race in Moers.
Dan is er nog het BraLi kampioenschap. De wedstrijd bij mij zal plaats vinden op 25 februari en de races bij Jimmy en Arjan zijn gepland voor ergens in maart en april.
Dan ligt er nog een uitnodiging om bij Marc Stouten (het Souterrain) te gaan (st)rijden om de "Souterrain"cup. Dit met klassiekers die in de Targa Florio hebben gereden.
Inmiddels is bij mij het idee opgekomen om het door Edje bedachte "Thunder in the Loft" ook eens naar Geleen te halen, onder de naam "Thunder in the Loft Classic".
Uiteraard gaat er dan gestreden worden met klassieke amerikanen, zoals Nascars, Trans-am auto's en Can-am auto's.

Waarschijnlijk staan er ook nog wat bezoeken aan echte races op het programma, met name de races met klassiekers op Spa en mogelijk ook wat bezoeken aan Zolder in Belgiƫ.

3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit Paul, wij kunnen op 17 maart helaas niet aan de HvK race meedoen, open dag van een school en dan is pap jarig. Het idee van Thunder in the Loft Classic spreekt me wel aan, moeten we alleen de zolder op, hahaha

    Edje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Da's idd een druk programma. Wel leuk toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Edje,

    We moeten bij mij ook sowieso de zolder op

    BeantwoordenVerwijderen