zaterdag 22 februari 2020

NSR race + test Pioneer Legend

De race leek in eerste instantie niet door te gaan. Er waren maar 4 aanmeldingen en Arjan liet weten dat indien het weer te stormachtig zou zijn, hij niet helemaal vanuit Kaatsheuvel de rit wilde maken. Uiteindelijk was dit niet de reden waarom Arjan niet kwam, pech met zijn auto (de "echte"en niet de slotcar 😀) weerhield hem om te komen. Ook Geert was niet van de partij. Maar na lange tijd had Jimmy zich weer eens aangemeld, waardoor we toch met het minimum aantal van 4 (hoe wel we ook al eens met 3 man hebben gereden) deelnemers aan de start stonden nl Edje, Patrick, Jimmy en ik.
De geplande Classic GT werd vervangen door racen met de NSR's zodat Jimmy met zijn eigen auto kon rijden, hij heeft nl geen ander auto's meer.

Over de races kan ik kort zijn. Jimmy moest weer even wennen, wist beide races van Patrick te winnen, maakte het mij in beide races moeilijk maar ik won wel. Ik wist ook beide races van Patrick te winnen. Edje won alle races..

Uitslag NSR GT3:

1. Edje 298 punten
2. Paul 256 punten
3. Jimmy 219 punten
4. Patrick 178 punten.

Uiteraard werd er ook nog een crazy race verreden. In de race tegen Jimmy werd ik er na 12 ronden door hem eruit getikt. De race tegen Edje was spannend, we bleven dicht bij elkaar en uiteindelijk won Edje deze race met maar 2 of 3 baanstukken voorsprong.

Uitslag Crazy race:

1. Edje 34,25 ronden
2. Jimmy 33,26 ronden
3. Paul 29,21 ronden
4. Patrick 28,16 ronden.

Voor de pauze kwam de Pioneer Legends Ford Coupe al op de baan om te testen. De auto liet zich goed rijden bij 12 volt. Na de crazy race werd deze ook nog eens getest op 10 volt en dit leek niet veel langzamer te gaan, maar de auto was beter te controleren. Iedereen was heel erg gecharmeerd van deze kleine bolide. Volgende keer gaat deze weer mee zodat ook Geert en Arjan er mee kunnen rijden. Inmiddels een tweede aangeschaft. De rode Chevy sedan versie.
Afbeelding kan het volgende bevatten: auto

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: auto

Afbeeldingsresultaat voor pioneer legends chevy


Geen opmerkingen:

Een reactie posten